Serdecznie zapraszamy na wykład gościnny
16 czerwca o godz. 11:00 w Sali L Wydziału Biologii UAM odbędzie się wykład pt.: „Advancing Sweet Sorghum: Genetic and Agronomic Approaches to Biomass and Quality Enhancement”, który wygłosi prof. Walid M. Fouad z The American University in Cairo.
Wizyta profesora odbywa się w ramach programu "ID UB UAM nr 175: Mobilność" i potrwa do 20 czerwca.
Istnieje możliwość indywidualnej rozmowy z Profesorem po wykładzie – po wcześniejszym umówieniu: evaanna@amu.edu.pl lub e.paluch@amu.edu.pl
Biogram prof. Fouada: https://www.aucegypt.edu/fac/walid-fouad
Serdecznie zapraszamy!
You are warmly invited to a guest lecture
Join us on June 16th at 11:00 a.m. in Room L at the Faculty of Biology, AMU for a lecture entitled: “Advancing Sweet Sorghum: Genetic and Agronomic Approaches to Biomass and Quality Enhancement”, delivered by Prof. Walid M. Fouad from The American University in Cairo.
Prof. Fouad’s visit to Poznań (June 8–20) is supported by the ‘ID UB UAM no. 175: Mobility’ program.
A follow-up discussion with the Professor can be arranged upon request: evaanna@amu.edu.pl or e.paluch@amu.edu.pl
Prof. Fouad’s bio: https://www.aucegypt.edu/fac/walid-fouad
We look forward to seeing you there!